Ремінний комплект юного садівника Квіти Melissa & Doug (MD6216)


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD6216
Наявність: На складі
630
Купити

Опис

Фахівці всесвітньо відомого американського бренду Melissa&Doug розробили значний асортимент дитячої продукції, яка повинна допомогти дітям розвивати нові вміння та знання, що сприяють дорослішенню. До вашої уваги пропонується чудовий набір «Рім'яний комплект юного садівника». Зовнішнє оформлення виробів найбільш актуальним буде для активних дівчаток віком від трьох років.
      Завдяки цьому комплекту ваша дитина зможе відчути себе справжнім садівником. Для цього він зможе скористатися фартухом із місткою кишенькою, лійкою, мірною склянкою та зручною лопаткою. Ручки дитини будуть захищені від порізів та забруднень щільними рукавичками. Особливо дівчат порадує приємний колір елементів набору, а також те, що вони прикрашені яскравими малюнками у вигляді квіточок.
      Для створення ремінного комплекту юного садівника компанія Melissa&Doug використовувала екологічно нешкідливий пластик без токсичного запаху та приємну на дотик щільну тканину, здатну протягом тривалого часу зберігати насиченість кольору. Іграшки, подібні до цієї, зроблять вашу дитину працелюбною, готовою завжди прийти на допомогу. Крім цього, за їх допомогою дівчинка зможе розвинути координацію рухів, фантазію, посидючість та самостійність.
Оригінальна назва: Blossom Bright Garden Tool Belt SetРозмір упаковки: 6 х 2,8 х 2,9 смОсновний матеріал: комбінованіВага в упаковці: 295 гВік від: 3 років.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочек
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сообразительность, внимательность, координация движений, усидчивость, самостоятельность