Гумова шнурівка Melissa & Doug - MD4373


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD4373
Наявність: На складі
1 125
Купити

Опис

    Цей унікальний набір включає в себе пластикову сітку, на яку одягаються гумові стрічки, їх в комплекті 32 штуки, вісім двосторонніх картки, із зображенням різних предметів і тварин, а також одну Сухостираєма, на якій можна зобразити свій неповторний малюнок. За допомогою цієї гри Ваша дитина зможе вивчати кольору, форми, одягаючи гумові стрічки на сітку по контурах, зображених на малюнках.
Оригінальна назва Stretch & Match Geo BoardРозмір: 28 х 3 х 30 смВиробник Melissa & Doug

    Melissa & Doug - це провідний світовий виробник іграшок з натуральних матеріалів, насамперед з дерева. Вся вироблена продукція відрізняється надійністю, екологічний і безпекою для дитини. Іграшки даної торгової марки призначені не тільки для розваги дітей, а в першу чергу орієнтовані на ранній розвиток і навчання. Асортимент продукції Melissa & Doug наcчітивает більш ніж 1000 найменувань для дітей будь-якого віку. Над розробкою новинок постійно працюють інженери, дизайнери і дитячі психологи.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»
 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя