Ручка-самоучка Тренажер для письма - Unik04


Виробник: УнікУм
Модель: Unik04
Наявність: Нет в наличии
61
Купити

Опис

Для того, щоб легко, швидко і красиво писати, необхідно навчитися правильно тримати ручку. Це простий пристрій, що дозволяє без зусиль виробити правильну постановку пальців при навчанні письма. За допомогою цього пристрою ручку тримати легко і зручно. Використовуючи цей пристрій, дитина грає, одночасно набуваючи навички правильної постановки руки при письмі. Пропонуємо Вашій увазі унікальні тренажери для навчання дітей:Ваша дитина зіткнувся або зіткнеться з проблемою при навчанні письма. Вона сильно стискає ручки і олівці, згинає пальці. Як наслідок, рука швидко втомлюється, а почерк виходить нерозбірливим, з нерівними буквами   Ручка -самоучка, яка не має аналогів в світі, допомагає виробити правильну манеру письма, а головне - вірний нахил ручки і вірне розташування пальців, що дозволяє вирішити 3 проблеми:
  • чистописання - дитина пише красиво і розбірливо
  • швидкість письма - дитина пише швидко
  • втома руки при письмі - рука не втомлюється при тривалому письмі
Є три варіанти "Ручки-Самоучки": стандартна (для навчання), для виправлення техніки письма (якщо дитина вже навчився тримати ручку неправильно) і для лівшів. При замовленні необхідно вказати, який з трьох варіантів Ви хотіли б отримати.
 
  • ручка-самоучка для правшів
  • ручка-самоучка для лівшів
  • ручка-самоучка для виправлення техніки письма
Увага! Коли дитина тільки починає переучуватися писати за допомогою ручки-самоучки, можливо, що її почерк тимчасово погіршиться на 1-1,5 тижні. Це нормально, тому що спочатку відбувається руйнування раніше засвоєної техніки письма, а потім формується техніка правильна. Ручка-самоучка поставляється в комплекті зі звичайною ручкою, підходить і для олівців. Виготовлено з термопластичного еластомеру.Упаковка: блістерВиробництво: Україна Вся продукція сертифікована, схвалена психологами. Виготовлено з медичного ПВХ.  

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 2;3;4;5;6;7;8