Настільна гра Geekach Games Шерлок. Дворецький (Sherlock: Butler) (укр.) GKCH107S32


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH107S32
Наявність: На складі
150
Купити

Опис

Гра "Sherlock" - це швидкий детективний кооператив для 1-8 гравців, який дозволяє вам розгадувати таємниці справ разом із легендарним детективом Шерлоком Холмсом. У кожній коробці гравців чекає нова справа, яку слід розслідувати за допомогою детективної системи Q System.


Гравці отримують певну кількість карт на руку, і кожен хід можуть викласти доказ обличчям вгору на стіл або скинути її обличчям вниз в скидання. Коли всі докази викладені або скинуті, гравці обговорюють доступну інформацію та розмірковують над можливою версією подій. Мета гри - розгадати таємницю справи і відповісти на запитання, за кожну правильну відповідь гравці отримують 2 очки, а за кожен викладений доказ, що не стосується справи, втрачають 1 очко.


Гра "Sherlock" є номінантом престижного конкурсу "Spiel des Jahres" та користується популярністю у новачків та досвідчених гравців. Гра може бути розслідувана соло, з друзями або членами сім'ї, та гарантує цікавий детективний філер, який підійде для проведення вечірок чи розваг у вільний час.


Хочете перевірити свою силу дедукції та розгадати таємницю справи разом із легендарним детективом Шерлоком Холмсом? Тоді гра "Sherlock" – ідеальний вибір для вас!


В коробці

  • 32 картки
  • лист із запровадженням, правилами, питаннями та відповідями


Видавець Geekach Games

Мова Українська

Текст у грі Багато

Час партії 40 – 60 хвилин

Гравців 1 – 8

Вік 10+

Характеристики

Вік
Вік 10+