Настільна гра Geekach Games Шерлок. Смерть археолога (Sherlock: The Tomb of the Archaeologist) (укр.) GKCH078S3


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH078S3
Наявність: На складі
150
Купити

Опис

Розслідуйте загадкове вбивство археолога Едварда Картера разом зі своїми друзями-детективами у цій швидкій детективній грі "Шерлок". У кожній коробочці гравців чекає окрема справа, яку можна розслідувати соло, з друзями чи членами сім'ї. Гра "Шерлок" стала номінантом престижного конкурсу "Spiel des Jahres" у 2019 році та гарантує цікавий детективний філер для новачків та досвідчених гравців.


Гравці використовують детективну систему Q System для розслідування справи. Після прочитання вступу, гравці отримують певну кількість карт на руку та виконують дії, викладаючи докази та скидаючи зайві карти. Коли всі докази викладені чи скинуті, а колода вичерпана, гравці обговорюють доступну інформацію та розмірковують над можливою версією подій. Гра закінчується, коли гравці визначаться з остаточною версією та дадуть відповіді на запитання. За кожну правильну відповідь вони отримують 2 очки, а за кожен викладений доказ, що не стосується справи, втрачають 1 очко.


Спробуйте свої сили у розслідуванні вбивства археолога Едварда Картера та спробуйте розплутати цю загадкову історію разом зі своїми друзями-детективами у грі "Шерлок".


В коробці

  • 32 картки
  • лист із запровадженням, правилами, питаннями та відповідями


Видавець Geekach Games

Мова Українська

Текст у грі Багато

Час партії 40 – 60 хвилин

Гравців 1 – 8

Вік 10+

Характеристики

Вік
Вік 10+