Настільна гра Geekach Games Шерлок. Середньовіччя. За зачиненими дверима (Sherlock Middle Ages: Die holde Maid) (укр.) GKCH083MA2


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH083MA2
Наявність: На складі
150
Купити

Опис

Ця картка товару представляє гру "Шерлок. Середньовіччя: The Maiden Fair". У цій грі ви повинні розслідувати загадкове вбивство дівчини Валері Гума, яке сталося у місті Жирона у 1407 році. Гра є частиною серії швидких детективних кооперативів для 1-8 гравців, яка називається "Sherlock" (або "Елементарно").


У коробочці на гравців чекає цікавий детективний філер, який можна розслідувати соло, з друзями чи членами сім'ї. Гравцям належить використовувати дедукцію, щоб викласти докази та скинути зайві карти, обговорювати свої теорії та застосовувати силу дедукції, щоб розгадати таємницю вбивства.


Всі ігри серії "Шерлок" засновані на детективній системі "Q System", де гравці отримують певну кількість карт на руку та виконують дії, викладаючи докази та скидаючи зайві карти. Гра закінчується, коли гравці визначаться з остаточною версією та дадуть відповіді на запитання. За кожну правильну відповідь гравці отримують 2 очки, а за кожен викладений доказ, що не стосується справи, вони втрачають 1 очко.


Гра "Шерлок. Середньовіччя: The Maiden Fair" - це швидкий кишеньковий детектив, який підходить як для новачків, так і для досвідчених гравців. Гравці можуть змагатися у розслідуванні справ із легендарним детективом Шерлоком Холмсом або тупцювати на одному місці, як інспектор Лестрейд.


В коробці

  • 32 картки
  • лист із запровадженням, правилами, питаннями та відповідями


Видавець Geekach Games

Мова Українська

Текст у грі Багато

Час партії 40 – 60 хвилин

Гравців 1 – 8

Вік 10+

Характеристики

Вік
Вік 10+