Дерев'яна іграшка Швидкісний спуск - гоночний трек з гаражем Top Bright 120402


Виробник: Top Bright
Модель: top b 120402
Наявність: В наличии
732
Купити

Опис

Швидкісний спуск гоночний трек з гаражем Top Bright - це Розвиваюча іграшка для швидкочитання. Вежа «Швидкісний спуск» від Top Bright. Яскрава гоночна траса і дерев'яні машинки не залишать байдужим жодного маленького гонщика. Багаторівневий швидкісний спуск дозволить малюкові дізнатися, що таке «висота» і «довжина», а також допоможе розвинути просторове мислення і дрібну моторику. Властивості розвиваючої гірки Монтессорі дуже незвичайні. Вчися граючи.

    Особливість розвиваючої гри в тому, що дерев'яні машинки самі рухаються по треку зліва направо і назад, і перевертаються зверху вниз по гірці. Іграшка розвиває у дитини не тільки увагу і посидючість, але привчає очі до рухів читання. Дитина фокусує погляд, так що б бачити весь процес катання машинок. Цей же принцип використовується при швидкочитання, коли погляд фокусується на всій сторінці з захопленням полів і крайніх точок сторінки. У грі пізнаються закони руху предметів.

    Додатковим бонусом в грі є справжній гараж для трьох машин, а також заправна станція. Гаражі мають дверцята для відкривання. Спуск можна використовувати для повноцінної сюжетно-рольової гри.

    Іграшка виготовлена ​​з дерева і пофарбована нетоксичними фарбами, завдяки чому ігри з нею будуть безпечними навіть для самих маленьких.

Мета гри, запустити з вежі швидкісного спуску дерев'яні машинки на трасу, щоб вони спустилися до самого низу перестрибуючи з однієї траси на іншу. На заправній станції можна заправити маленькі машинки і поставити їх в іграшковий гараж для машинок


У наборі


  • Дерев'яні стійки вежі 2 шт
  • Пластикові майданчики для запуску машин 2 шт
  • Швидкісний спуск з міцного пластику 4 шт
  • Гараж для машинок іграшковий 3 шт
  • Іграшкова заправна станція 1 шт
  • Дерев'яні машинки 4 шт.




Розмір коробки: 25 х 13,5 х 31 см


Розвиваюча іграшка від 18 місяців


Упаковка - картонна коробка

Характеристики

Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага і посидючість