Собачка Дейзі, Beeposh - md 7160


Виробник: Melissa Doug
Модель: md 7160
Наявність: На складі
1 125
Купити

Опис

Собачка Дейзі, Beeposh, Melissa & Doug
      М'які іграшки - старовинні друзі та улюбленці дітей. А великі м'які іграшки – предмет мрій, захоплень та захоплення.
      Дівчата будь-якого віку, від самого народження, люблять грати з такими іграшками. І не лише дівчинки! І у хлопчиків завжди знайдеться м'яка іграшка-талісман, з якою у нього будуть пов'язані ніжні дитячі спогади.
      Наш магазин "IQgra.com.ua" пропонує найцікавіші іграшки цієї категорії. Ці м'які друзі просто створені для теплих обіймів, секретних оповідань на вушко, і, звичайно, особливого становища в дитячій кімнаті!
       Граючи з такими іграшками, дитина не тільки знаходить собі хорошого друга, але й розвиває дуже багато корисних навичок: тактильні відчуття, дрібну моторику, сприйняття кольору, фантазію, включається в рольові ігри.
      Цей дивовижний песик на ім'я Дейзі неймовірно доброзичливий і завжди посміхається. Він хоче знайти собі вірного друга і дарувати йому радість. А ще у нього просто чарівно м'яка шерсть з веселим квітковим орнаментом по всьому тілу. Таке цуценя точно стане вірним другом Вам та Вашій дитині на довгі-довгі роки, адже воно виконане з високоякісних матеріалів, які, до того ж, повністю безпечні.
    УВАГА! Точний колір іграшки може не збігатися з картинкою!
Рекомендований вік: від трьох роківМатеріал виробу: флісРозмір упаковки: 21,6 х 21,6 х 25,4 смВага в упаковці: 363 гБренд: Melissa & Doug
 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3;16
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, цветовосприятие, тактильные ощущения, фантазия, ролевые игры