Спіннер Суперхром, 9 кольорів


Виробник: A-Toys
Модель: mult BT-SP-34
Наявність: На складі
102
Купити

Опис

    Людина так влаштований, що їй іноді властиві механічні дії на кшталт безцільного клацання ручкою, перебирання паперів, витягування телефону з кишені, щоб подивитися час, навіть якщо при цьому на руках є годинник. А все тому, що така активність зменшує напруженість і збудженість, які негативно впливають на нервову систему.


       Спіннер розроблений спеціально для релаксації. Його використовують як зняття почуття тривожності, зменшення стресу і хвилювання. Іграшка розвиває дрібну моторику пальців рук і підвищує тактильну чутливість, що сприяє концентрації уваги, розвитку інтелектуальних здібностей і зміцненню пам'яті. Такий аксесуар позбавить цілого ряду дрібних шкідливих звичок - замість того, щоб намотувати на палець пасмо волосся або смикати гудзик, ваші руки будуть зайняті хендспіннером. Його можна крутити будь-де, він компактний і легко поміститься в кишеню

       Конструкція вертушки дуже проста. У її основі лежить звичайнісінький кульковий підшипник. Навколо нього вся конструкція і крутиться! У перші секунди використання Спіннера Ви відчуєте, як затискачі слабшають і проблемні питання перестають здаватися нерозв'язними. Ви помітите, як дратівливість поступово відступає, а гострі моменти, які раніше виводили з себе, зустрічаються в іншому світлі.
  Навіщо потрібен Spinner?
  • розвиває дрібну моторику пальців рук;
  • розвиває активність правої півкулі мозку, що відповідає за творчість, інтуїцію;
  • можна зайнятися між справами, розслабитись, зосередитися на мозковій активності, зайнявши руки справою;
  • підвищує концентрацію уваги, зміцнює пам'ять.
Змащення силіконом усіх спіннерів БЕЗКОШТОВНО!
       Придбати Спіннер Суперхром, 9 кольорів Ви можете у нашому інтернет магазині розвиваючих іграшок "IQgra", просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;99
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, координация, тактильные ощущения