Лупа шкільна 40 мм - ves 8404


Модель: ves 8404
Наявність: На складі
45
Купити

Опис

    У моменти, коли людським очам не під силу розгледіти певну інформацію, на допомогу приходить лупа. Вона стане в нагоді як дорослим, так і дітям, які на заняттях в школі або під час виконання домашніх завдань часто стикаються з необхідністю особливо ретельного розгляду дрібних предметів.

    Модель виготовлена з пластику, класичний корпус чорного кольору зі зручною ручкою і якісне збільшувальне скло, що дозволяє ідентифікувати дрібний шрифт або більш детально розглянути всі тонкощі географічної карти. Лупа просто незамінна для хлопців, які захоплюються технікою, археологією і просто люблять розглядати старовинні монети або вивчати комах. Вона практична і компактна, при необхідності дитина може помістити її в пенал, рюкзак або внутрішню кишеню куртки.

Вік: з 5 роківМатеріал: пластик, скло
* Відповідає Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа на період до 2029 р.»

Характеристики

Вік
Вік 5+