Настільна гра Thinkers 9-12 років. Шахова логіка - pi Th-0909


Виробник: Thinkers
Модель: pi Th-0909
Наявність: Нет в наличии
163
Купити

Опис

    Шахи - це логічна гра з невеликих фігур і ігрового поля. Тут кожен хід підпорядковується строгим правилам, а від того здається вона дуже складною. Але це робить гру цікавою і багатопланової, адже за допомогою двокольорового дошки можна розігрувати воістину епічні битви двох умов, де одна армія загине, а друга на шляху до перемоги втратить свою велику частину. Але це буде битва мирна, де найбільше цінується вміння продумувати на кілька кроків вперед.

    Шахи розвивають концентрацію, а партії можуть тривати стільки часу, скільки хочуть гравці. І якщо пізнати суть шахів, то це розвага для розуму полюбиться і стане захоплюючим заняттям. Але не тільки розігрувати великі битви можна за допомогою фігур. Ця невелика гра пропонує сто завдань, які задані за допомогою гральної дошки.

    На кожній картці представлена ​​ситуація, і дитині пропонується вирішити її. Все підпорядковується правилам шахів, але при цьому вимагає і нестандартного підходу. Чудна тренування для розуму, яка на довго займає, стимулює концентрацію, а також пам'ять - рано чи пізно всі рішення запам'ятаються. Ну а правила можна придумувати найрізноманітніші і міняти - нудно не буде в будь-якому випадку.


Що в коробці

  • 100 карток із завданнями
  • правила гри


Гравці: від 1 до 5

Час: 30-60 хвилин

Вік: від 9 років

Мова російська

Характеристики

Вік
Вік 9+