Конструктор з міні-цеглинок Ukrainian stove. Українська піч (71177)


Виробник: Країна замків та фортець
Модель: esk 71177
Наявність: На складі
851
Купити

Опис

Ласкаво просимо до захоплюючого світу української атмосфери з керамічним конструктором "Ukrainian stove. Українська піч" від "Країна замків та Фортець". Цей неймовірний конструктор – це не просто декоративний елемент, це справжній ключ до творчого натхнення.

Конструктор, що складається з 700 керамічних цеглинок, дозволяє вам не тільки відтворити унікальну українську піч, а й вносити свої творчі зміни. Використовуючи клей ПВА, ви можете зібрати цей шедевр, а потім зануривши його в теплу воду, відкрити світ нових можливостей. Розчинивши клей, ви можете перезбирати конструкцію у щось зовсім нове, даючи волю вашій уяві.

Замовте керамічний конструктор "Ukrainian stove. Українська піч" прямо зараз, щоб додати унікальний шарм вашої колекції чи інтер'єру. Розмір будівлі 215х175х170 мм гарантує, що цей проект помітний і значний. Рекомендований вік від 5 років, але не забувайте, що через дрібні деталі, цей досвід найкраще підходить для старших дітей.

Відкрийте для себе всі принади традиційної української культури, насолоджуйтесь свободою творчості та створюйте щось дивовижне знову і знову. Пориньте в атмосферу "Країна замків та Фортець" з унікальним конструктором "Ukrainian stove" вже сьогодні!

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, фантазія, просторове мислення, історичні та архітектурні пізнання