Відерко Моллі та Боллі Melissa & Doug (MD6243)


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD6243
Наявність: На складі
540
Купити

Опис

Активні ігри на свіжому повітрі сприяють гарному настрою, розвитку комунікативних навичок та підвищують імунітет дитини. Сьогодні виробники дитячих іграшок готові запропонувати чудовий вибір товарів для активного відпочинку на вулиці. Такі іграшки мають підвищену міцність і виготовляються з матеріалів, які стійкі до зовнішніх впливів. Насамперед це стосується впливу вологи, прямого сонячного випромінювання та перепадів температур.
       Американською корпорацією Melissa & Doug розроблено серію іграшок для гри на вулиці. Завдяки простій конструкції з'єднань вони не засмічуються піском, у разі якого їх можна легко промити звичайною водою.
      Відерце «Моллі та Боллі» - це частина серії іграшок, яка порадує малюка своїм яскравим, неповторним дизайном з використанням зображень смішних сонечок. Відерце оснащене зручною ручкою з обертовою накладкою і може використовуватися для транспортування води, піску та дитячих іграшок.
Оригінальна назва: Mollie & Bollie PailРозмір упаковки: 15,2 х 20,8 х 21,6 смОсновний матеріал: пластикВага в упаковці: 363 гВік від: 3 років

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сообразительность, внимательность, координация движений, усидчивость, самостоятельность