Терези дерев'яні, навчальні для Нуш, Komarovtoys - kom 376


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 376
Наявність: На складі
619
Купити

Опис

"Терези іграшкові дерев'яні Komarovtoys" наочно демонструють зміст рівності і нерівності чисел, а також допомагають освоїти такі математичні дії, як додавання і віднімання, знайомлять з множенням.
    Ваги допоможуть розібратися з різними величинами ваги. Навчать користуватися справжніми вагами. Допоможуть наочно порівняти предмети різної ваги, і допоможуть сформувати почуття балансу.
     Навчальні ваги рекомендовані для використання в дитячих установах і молодшій школі. Ваги Комаров Тойс мають всі необхідні гігієнічні сертифікати.Вік: з 5 роківМатеріал: деревоРозміри: 40х25х12 смКомплектація: вагами з чашами, 6 тягарців різної ваги.Виробник: KomarovToysЗроблено в Україні
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються внимание, воображение, фантазию, интеллектуальное развитие, логику, математические понятия, память, собственное мышление, эмоциональное благополучие