Віммельпазл DoDo Транспорт (300561)


Виробник: DoDo
Модель: dodo 300561
Наявність: На складі
139
Купити

Опис

Бажаєте, щоб ваша дитина розвивала свою кмітливість і концентрацію уваги, граючи у захоплюючу гру? Тоді наш новий пазл від бренду Dodo це те, що вам потрібно!

Спеціально для дітей віком від 3 років ми розробили пазл, на якому зображені всі види транспорту – від повітряних куль до земних роликів. За допомогою цього пазла ваша дитина зможе швидше визначитися, який транспортний засіб їй більше подобається. Крім того, наш пазл настільки деталізований та захоплюючий, що навіть дорослому буде цікаво його збирати.

Наш пазл Dodo складається з 60 елементів, розміром 32х23 см, і поставляється в компактній коробці розміром 18х24х4 см, що робить його ідеальним подарунком для дітей будь-якого віку. У процесі гри ваша дитина буде вчитися розуміти і концентрувати свою увагу на задачі, що дуже важливо для розвитку її особистості.

Не пропустіть шанс розвивати кмітливість вашої дитини за допомогою нового пазла від бренду Dodo! Купуйте його прямо зараз і насолоджуйтесь захоплюючою грою разом з вашим малюком!

Вік 3+

Кількість елементів 60

Розмір пазла 32 × 23 см

Розмір коробки 18 × 24 × 4 см

Бренд Dodo

Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик;дівчинка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логіка, мислення, координація рухів, сприйняття кольорів, увага