Смішні цифри. Цифроцирк Воскобовича. Математичні картки


Виробник: Розвиваючі ігри Воскобовіча
Модель: vos_ЛАР-117
Наявність: На складі
86
Купити

Опис

    Ласкаво просимо до Цифроцирку! Дев'ять веселих цифр-артистів та їх директор Нолік-Магнолік готові показати вам та вашому малюку захоплюючу виставу.

З цим набором карток, з намальованими на них цифрами, ви чарівним чином перетворите навчання основ математики на веселу та захоплюючу гру під назвою «Цифроцирк».
       Кожна цифра на картках має власний образ. Наприклад, одиниця – це їжачок, двійка – намальована у вигляді зайчика, сімка – крокодил, вісімка – смішлива мавпочка тощо.
        Знання, отримані в такій ігровій формі, легко засвоюються дитиною, тому що вона запам'ятовує цифри та операції з ними завдяки конкретним образам та діям. Адже для малюків дуже важливо перевести абстрактні поняття «цифри» у образне, предметне середовище.
       В інструкції, що супроводжує математичні картки, ви знайдете правила наступних ігор: "Знайди героїв Цифроцирку", "На що схожий кожен герой?" "Загадки Магноліка", "Вгадай, хто", "Знайди або відгадай цифру".
       Граючи в «Цифроцирк» дитина познайомиться з цифрами та числами натурального ряду, порядковим та кількісним значенням числа. Засвоїть рахунок та відлік у межах десяти. Навчиться аналізувати, порівнювати, зіставляти та об'єднувати.
Характеристики:
  • картки виконані із картону.
  • розмір кожної картки (у розрізаному вигляді): 6х8 см
  • серія: Цифроцирк
  • розмір упаковки, див: 32х15,5
  • габарити, см: Довжина 31.8, Ширина 15.3, Висота 0.2
  • вага, г: 26
  • виробник: Ігри Воскобовича
       Купити Смішні цифри. Цифроцирк Воскобовича. Математичні картки Ви можете у нашому інтернет-магазині розвиваючих іграшок "IQgra", просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються математические представления о количестве, классификация предметов по признакам, внимание, память, воображение, логическое мышление.