Конструктор LEGO MINDSTORMS EV3 (31313)
Виробник: LEGO®
Модель: BVL 31313
Наявність: Нет в наличии

  • 13 799






Конструктор LEGO MINDSTORMS EV3 (31313)



Чудовий набір «Mindstorms EV3» із серії «Mindstorms» від компанії LEGO. Робот EV3 - це третє покоління роботів, що випускаються в рамках конструкторів LEGO. Ця модель поєднує в собі сучасні досягнення в мікроелектроніці, робототехніці і IT-індустрії. Набір складається з програмного модуля, трьох серводвигунів, різних датчиків, USB-кабелю, пульта управління, програмного забезпечення і безлічі деталей Technic. EV3 повністю сумісний з попередньою версією Mindstorms NXT 2.0.

    У наборі є 5 варіантів збірки роботів.

1. Track3r - гусеничний робот, який має кілька замінних інструментів, які він може використовувати, щоб нарізати / розстріляти / розбити перешкоди. Це найпростіший робот і відмінний варіант для початку гри з набором.

2. Spik3r - шестиногий робот (хоча для переміщення використовуються все ж колеса). Має рухомий хвіст, який може стріляти кулями, і передній захоплення, що імітує клешні.

3. R3ptar - слизька змія, яка може гриміти, трястися і вражати близькі цілі своїми іклами. Виглядає трохи моторошно, але відмінний і цікавий робот.

4. Gripp3r - ще один гусеничний робот, який має спереду великий захоплення, призначений для підйому і транспортування об'єктів.

5. Ev3rstorm - основний двоногий робот (але насправді рухається за рахунок гусениць на ногах). Він включає всі датчики і двигуни і є найскладнішим роботом з п'яти.

6. Також велика кількість схем складання роботів, які не входять до інструкції, можна знайти у фанатів LEGO Mindstorms під назвою «Спільнота AFOLs».

    Центральною системою або мозком будь-якого з роботів є програмований модуль. У цього модуля чотири вхідних порту для підключення датчиків, чотири вихідних порту для підключення серводвигунів, USB-порт, слот для карт пам'яті SD, 64 Мб оперативної пам'яті, 16 Мб вбудованої пам'яті, динамік, ЖК-дисплей 178х128 пікселів, Bluetooth. Кабелі підключення до модуля мають стандарт роз'ємів Modified Modular Jacks. У наборі три датчика: датчик дотику, датчик розпізнавання кольору (7 кольорів і відсутність кольору) і самий універсальний і складний інфрачервоний датчик. Також для роботи всіх систем в наборі є два великих серводвігателя і один середній. Інструкції з запропонованими програмами не заганяти Ваших роботів в якісь функціональні рамки. Маючи навички програмування, Ви зможете самостійно створювати і реалізовувати якісь свої ідеї або напрацювання. Нові програмні функції також можна почерпнути у інших користувачів із товариства AFOLs.

    Після складання робота, через USB-порт підключаєте модуль до ПК і завантажуєте програмне забезпечення. Є можливість постійно оновлювати прошивки і програми врядування та налаштування. Головне достоїнство нового ПО (в порівнянні з попередніми версіями) - це повна підтримка російської мови, а також семи європейських мов. Принцип створення програм досить простий і зрозумілий. У модуль закладено шість типів програмних блоків, кожен з яких виконує ті чи інші функції. Є можливість створювати власні блоки з потрібними вам функціями. Комбінуючи і співставляючи ці мініпрограми, Ви зможете задати роботу порядок виконання тих чи інших дій. Харчування забезпечується батарейками 2 AAA + 6 AA (в комплекті не поставляються). Рекомендується використовувати акумуляторні батареї, так як їх ємність більше, що збільшить ігровий час роботів. Такий конструктор розширить кругозір вашої дитини і допоможе зрозуміти принцип роботи комп'ютерів і мікроелектронних систем. Компанія LEGO - найвідоміший виробник конструкторів в світі. Уже зараз набори від LEGO є не просто іграшками, а цілими винаходами, які об'єднують в собі новітні технології. Високоякісний пластик, яскраві і соковиті кольори, міцні блоки. Традиційне для LEGO відмінна якість.


Бренд: LEGO

Вік: 10+

Деталі: 601

Серія: MINDSTORMS

Розміри: 39,3x8,7x49,8 см

Коробка: 48x37,8x7,1 см


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»


Стать дитини
Стать мальчик;девочка

Вік
Вік 10+

Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, внимательность, навыки конструирования
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

Про виробника

stem освіта, stem education, stem игры, stem образование, стэм, стем, нуш, конструктор, конструктор робототехника, робот


Схожі товари