Настільна гра Kilogames Залізниця Inc. Блакить (Railroad Inc Blue Edition) (укр.) (11979)


Виробник: Kilogames
Модель: pi 11979
Наявність: На складі
740
Купити

Опис

Настільна гра «Залізниця Ink. Блакить (Railroad Ink: Deep Blue Edition UA)» - це чудовий спосіб вирушити у захоплюючу маленьку подорож у компанії друзів або на самоті. У цій новинці 2021 року використовується механіка «roll & write», де гравці кидають 4 кубики маршрутів і малюють у себе на ламінованих планшетах елементи шляху, що випали.

Гравці можуть розмістити різноманітні ділянки шляху на своїх планшетах різними способами, використовуючи спеціальні з'єднувальні ділянки, щоб з'єднати між собою всі виходи по краях поля. У грі є можливість заробити додаткові очки за найдовшу залізничну колію або шосе, а також за заповнення центру планшета.

До гри входять 4 кубики маршрутів, 2 кубики річок, 2 кубики озер, 6 планшетів гравців та 6 маркерів. Крім того, на вас чекають 2 доповнення з блакитними та синіми кубиками, які допоможуть вам намалювати найдовшу річку, з'єднати пристанями дороги різного типу та отримати окуляри за найменше озеро.

Розвивайте своє просторове мислення та тренуйте логіку разом із динамічною настільною грою «Залізниця Ink. Блакить», яка підходить для 1-6 гравців. Розмір коробки складає 190х190х50 мм. Гра поставляється з правилами, які допоможуть вам легко почати грати та насолоджуватися захоплюючим світом залізниць.

Характеристики

Вік
Вік 8+