Настільна гра Kilogames Залізниця Inc. Блакить (Railroad Inc Blue Edition) (укр.) (11979)
Виробник: Kilogames
Модель: pi 11979
Наявність: На складі

  • 740






Залізниця Inc. Блакить (Railroad Inc Blue Edition) Настільна гра Kilogames



Настільна гра «Залізниця Ink. Блакить (Railroad Ink: Deep Blue Edition UA)» - це чудовий спосіб вирушити у захоплюючу маленьку подорож у компанії друзів або на самоті. У цій новинці 2021 року використовується механіка «roll & write», де гравці кидають 4 кубики маршрутів і малюють у себе на ламінованих планшетах елементи шляху, що випали.

Гравці можуть розмістити різноманітні ділянки шляху на своїх планшетах різними способами, використовуючи спеціальні з'єднувальні ділянки, щоб з'єднати між собою всі виходи по краях поля. У грі є можливість заробити додаткові очки за найдовшу залізничну колію або шосе, а також за заповнення центру планшета.

До гри входять 4 кубики маршрутів, 2 кубики річок, 2 кубики озер, 6 планшетів гравців та 6 маркерів. Крім того, на вас чекають 2 доповнення з блакитними та синіми кубиками, які допоможуть вам намалювати найдовшу річку, з'єднати пристанями дороги різного типу та отримати окуляри за найменше озеро.

Розвивайте своє просторове мислення та тренуйте логіку разом із динамічною настільною грою «Залізниця Ink. Блакить», яка підходить для 1-6 гравців. Розмір коробки складає 190х190х50 мм. Гра поставляється з правилами, які допоможуть вам легко почати грати та насолоджуватися захоплюючим світом залізниць.


Вік
Вік 8+
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

Про виробника
Kilogames

для всієї родини, для будь-якої компанії, кубики, треба подумати, розвиваючі


Схожі товари