Дитяча кухня з реалістичними звуками та світловими ефектами та холодною парою, 65 елементів (81815)
Модель: igs 81815
Наявність: Нет в наличии

  • 1 660






Дитяча кухня з холодною парою 81815



Купуючи ігрову дитячу кухню з реалістичними звуками та світловими ефектами від TK Union Group під номером 81815, ви відкриваєте перед своїм маленьким шеф-кухарем світ кулінарних відкриттів та веселих ігор! Цей чудовий набір, що складається з 65 елементів, є не тільки кухнею, але й інструментом для розвитку навичок і творчої уяви вашої дитини.

Створюйте чарівні кулінарні моменти разом з вашим малюком! Ігрова кухня 81815 стане ідеальним супутником у приготуванні кулінарних шедеврів для ляльок та плюшевих друзів. Завдяки цій функціональній кухні, ваша дитина опанує основи кухарського мистецтва і навчиться дбати про свій будинок, граючи.

Виготовлені із безпечних та міцних матеріалів, всі елементи цієї ігрової кухні підходять для активних ігор. Дивовижний дизайн та інтерактивний функціонал стимулюють маленького кухаря до творчості та надихають на приготування найсмачніших страв.

Ігровий столик включає витяжку, аналоговий годинник, варильну панель з двома конфорками і навіть мийку з розумною подачею води. Компактні полиці дозволяють зберігати посуд та продукти у порядку.

Запустіть уяву з ефектами варильної панелі: гарячої, варіння та кипіння води – все це з активацією через парогенератор та підсвічування комфорок. Залийте воду в мірну пляшечку для кетчупу та створіть реалістичний паровий ефект!

А витяжка з музичною панеллю – це просто веселощі разом із навчанням. Яскраве підсвічування та веселі мелодії активуються натисканням на функціональні кнопки, створюючи атмосферу справжньої кухні та допомагаючи розвивати музичний слух та координацію.

У комплект входить все необхідне кухонне начиння, продукти і навіть наклейки для більшого візуального сприйняття гри. Розміри цієї унікальної кухні – 24 см завдовжки, 42.5 см завширшки та 80 см заввишки.

Даруйте вашій дитині можливість навчатися та розвиватися через веселу гру з ігровою дитячою кухнею 81815 від TK Union Group. Не пропустіть шанс придбати цей набір для вашого маленького шефа прямо зараз! (Примітка: Батарейки типу "АА" для звукових та світлових ефектів не включені в комплект.)


Вік
Вік 3+

Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються емоції, фантазія, уява
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

дитяча кухня, ігрова кухня, набір, аксесуари, рольова гра, їжа, посуд, кухонне начиння, кухонна плита, іграшкова їжа, кухар


Схожі товари