Книга для малюків 4FUN Game Club малювання водою, пензлик (32534)
Виробник: Fun Game
Модель: igs 32534
Наявність: На складі

  • 87






Книга для малюків 4FUN Game Club 32534



Вітаємо вас у світі творчості та розваги для малюків! Представляємо вам нову книжечку від "4FUN Game Club" - унікальне творче рішення, яке перетворить розфарбовування на справжній чарівний досвід! Розкажемо вам, чому ця книжечка стане улюбленим аксесуаром вашого малюка.

За допомогою м'яких сторінок ваша дитина досліджуватиме світ малювання, а щоразу зустрічатиме дивовижний сюрприз. Білий силует на сторінці перетворюється на яскраве та живе зображення при торканні спеціального пензлика, наповненого водою. Дитина із задоволенням розфарбовуватиме малюнки, а навколишній простір залишиться чистим і акуратним.

Особливості:

  • Компактний розмір та зручна форма: Книга складається з 4 аркушів, що становить 8 сторінок радості та творчості. З її розмірами 14 см (довжина), 1.5 см (ширина) та 12.5 см (висота) вона легко поміщається в руках малюка, дозволяючи йому насолоджуватися малюванням у будь-якому місці.
  • М'які сторінки для комфортного використання: Наша книжечка має м'які сторінки, створені спеціально для дитячих ручок. Це забезпечує максимальний комфорт та задоволення від процесу розфарбовування.
  • Багаторазове використання Наша книжечка підходить для нескінченної творчості. Як тільки вода висихає, малюнок знову стає білим, готовим до нових експериментів та досліджень.
  • Безпека та чистота: Унікальна технологія наших сторінок не тільки дозволяє уникнути забруднення одягу, але й гарантує безпеку для малюка. Книга оснащена ручкою-пензликом, яка не містить шкідливих речовин і абсолютно безпечна для вашої дитини.
  • Розвиваючий звуковий елемент: Додатково до книжечки ми пропонуємо пищалку, яка додасть веселощів та захоплюючої гри. Звуковий ефект зробить процес розфарбовування ще цікавішим і захоплюючим.
  • Купуючи книжечку, ви подаруєте вашій дитині чарівний світ творчості, розвиток дрібної моторики та уяви. Розміри упаковки складають 31 см (довжина) 1.5 см (ширина) 20 см (висота), що робить її ідеальним подарунком для будь-якого випадку.

Дайте можливість вашій дитині стати справжнім художником за допомогою книжечки від "4FUN Game Club". Замовте її вже сьогодні та відкрийте двері у світ нескінченних фарб та фантазії!

Вік
Вік 3+
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

Про виробника
Fun Game
Fun Game
    ТМ Fun Game - це торгова марка, яка спеціалізується на кращих розважальних іграх для дітей 3-4х років. Сучасний дизайн і інноваційні методи виробництва іграшок - це головний пріоритет торговельної марки «Fun Game». Найбіл... Детальніше...

набір для малювання водою, малювання водою, набори для малювання


Схожі товари