Огляд на гру Фруктова лавина Learning Resources

Ми хотіли, щоб ви теж познайомилися з компанією Learning Resources, оскільки вони не тільки створюють навчальні ігри для всіх вікових груп, але і їх гри веселі, добре продумані і розраховані на тривалий термін.


Навіть я була під враженням, що вона утримувала увагу моєї дочки більше 30 хвилин! І вона все ще грає в неї через тиждень, зазвичай до цього часу настільні ігри їй набридали! Вражає.



У коробці було 2 великих пінцета, 40 шматочків фруктів, ігрова дошка з фруктами, рулетка і інструкція. Точно так же, як випливає з назви, ця гра була присвячена збору фруктів і припинення фруктової «лавини». Інструкції знаходяться на зворотному боці ігрового поля фруктової підставки, і їй дуже легко слідувати.



Щоб виграти гру, ви повинні бути першими, хто видалить по одному шматочку фруктів кожного виду за допомогою великого пінцета. Яблуко, апельсин, виноград, банан і полуниця, щоб зробити набір, не викликаючи лавину. Підставка для фруктів виготовлена з міцного ламінованого картону, який міцний і барвистий. Ягода або фруктом є матеріал гумового типу, не ковзає в пінцет і добре зроблений з текстурою.


Як грати?

    Гравці по черзі обертають вертушку і виконують вказівки:

  • Колір Виберіть один шматочок фрукта цього кольору і покладіть його в свою купку.
  • 2 Візьміть будь-які два фрукта і покладіть їх у свою купку.
  • 3 Виберіть будь-які три фрукта і покладіть їх у свою купку.
  • Зірка візьміть фрукт у іншого гравця.



Якщо під час гри з'являється лавина (шматочки фруктів падають з підставки для фруктів), ви повинні покласти всі шматочки фруктів, які ви зібрали, назад на підставку для фруктів. Використовуючи маленькі точки на липучці на зворотному боці дошки, можна відрегулювати кут підставки для фруктів, щоб збільшити рівень складності. Чим вертикальніше, тим більше шансів на лавину. Ми грали в гру, поки всі частини були зібрані, і переможцем став той, у кого більше фруктів.






Це була дійсно кумедна гра, і вся сім'я була в напрузі, з лавиноподібним аспектом! Під час гри дитині подобалося сортувати всі фрукти за кольором і за допомогою пінцета вискубувати фрукти з підставки. Гра відмінною, щоб поліпшити дрібну моторику і допомогти тримати предмети між моїми великими і вказівними пальцями. Грати в цю гру буде корисно, що б навчитися правильно тримати ручку в школі.




Дочка насолоджувалася сортуванням і підрахунком фруктів. Гра дуже легко складається і досить компактна, тому буде корисна для походів. Ми безумовно рекомендуємо Фруктову лавку іншим сім'ям, так як це не займе багато часу. На сайті iqgra.com.ua є безліч інших чудових освітніх ігор, тому обов'язково ознайомтеся з ними! А цю гру можна купити за посиланням Навчальна гра Фруктова лавка Learning Resources