Дитячий стрибун надувний прозорий Єдиноріг, 2 види (C 58766)
Модель: igs C 58766
Наявність: Нет в наличии

  • 512






Дитячий стрибун надувний прозорий Єдиноріг C 58766



Дитячий стрибун надувний прозорий Єдиноріг, 2 види (C 58766): забава та розвиток в одному!

Привнесіть диво та радість у життя вашого малюка з неймовірно забавним гумовим стрибуном у формі милого звірка – справжнього Єдинорога! Цей унікальний подарунок стане джерелом веселощів та дивовижних моментів, а також дбайливого піклування про розвиток вашої дитини.

Кожна гра з цим стрибуном - це цілий світ захоплюючих відкриттів для вашої дитини. Він як привносить оригінальність в ігровий процес, а й активно сприяє розвитку фізичних здібностей маленького дослідника. Завдяки стрибкам на цьому стрибуні, ваша дитина розвиватиме координацію рухів та баланс, а також покращуватиме загальну фізичну підготовку.

Унікальні особливості цього стрибуна дозволять вашій дитині активно грати та весело проводити час на свіжому повітрі. М'який та пружний матеріал забезпечує безпеку та комфорт під час гри. Надування та здування стрибуна – це легкість і зручність, які роблять його ідеальним супутником у будь-яких пригодах.

Стрибун легко складається і транспортується, що дозволяє брати його з собою в поїздки та на прогулянки. Відтепер веселі ігри з Єдинорогом стануть невід'ємною частиною активного способу життя вашої родини.

Не пропустіть шанс порадувати свого малюка чудовим подарунком, який поєднує в собі розвагу та розвиток. Подаруйте йому можливість рости з радістю, активністю та незабутніми моментами на цьому унікальному надувному стрибуні у формі Єдинорога!

Вибирайте якість та радість для своєї дитини – обирайте надувний стрибун Єдинорога вже сьогодні!


Вік
Вік 1+

Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються вестибулярний апарат, координація, реакція, спритність
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

стрибун, стрибуни для малюків, надувний стрибун, єдиноріг


Схожі товари