Карусель мобіль на ліжечко з пультом TK Group проектор, обертання, мелодії, звуки, колискові, рожева (56810)
Модель: igs 56810
Наявність: Нет в наличии

  • 848






Рожева карусель-мобіль з пультом керування, проектором та колисковими мелодіями.



Мелодійна музична карусель на ліжечко та дитячий мобіль для ліжка – найкращий вибір для вашого немовляти! Від ТМ TK Group представляємо якісне та функціональне рішення, яке забезпечить спокійний сон малюка та дозволить вам розслабитись. Ніжні відтінки та привабливий дизайн каруселі створять затишну атмосферу у кімнаті вашої дитини.

Мобіль на ліжечко включає кілька корисних функцій. Насамперед, це нічник, що перетворює кімнату на чарівне зоряне небо. Малюнки зірок на стелі позитивно впливають на емоційний стан малюка. Підвісні іграшки з м'якими рухами та мелодійними мелодіями допоможуть вашій дитині зосередитися на звуках та формах, розвиваючи увагу та координацію.

Управління мобілем легко та зручно. У комплекті є пульт дистанційного керування, за допомогою якого можна увімкнути/вимкнути мобіль, керувати світлом проектора та змінювати мелодії. Панель керування на самій каруселі також надає доступ до функцій, таких як зміна гучності, вибір мелодій та встановлення таймера для автоматичного вимкнення.

Вбудований проектор обладнаний сенсорними кнопками і ви зможете вибрати з різноманітних мелодій і звуків. Колекція включає більше 20 різних мелодій, колискових, звуків тварин та природи, а також музичні інструменти, які здивують та порадують вашого малюка.

Для роботи мобіля знадобляться 3 батарейки типу ААА, які не входять до комплекту.

Придбайте мелодійну музичну карусель для вашого немовляти прямо зараз і подаруйте йому радість та умиротворення під час сну. Вам не доведеться сумніватися у виборі, коли йдеться про якість та турботу про вашого малюка.


Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик

Вік
Вік 0+

Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

музична карусель, мобіль для ліжка, іграшки для немовлят, дитячий інтер'єр, розслаблююча мелодія, природні звуки, унікальний дизайн, автоматичне обертання, нічне світло, мелодійні звуки


Схожі товари