Музична іграшка TK Group Музичний проєктор, казки, мелодії, колискові, барабан (53470)
Виробник: TK Group
Модель: igs 53470
Наявність: На складі

  • 298






Музичний проектор Мавпочка 53470



Дитячі музичні іграшки українською мовою "TK Group"

Представляємо вам музичну мавпочку від "TK Group" - ідеального друга для вашого малюка старше 18 місяців. Ця забавна іграшка поєднує в собі унікальний дизайн і безліч захоплюючих функцій, які зроблять час вашої дитини веселим та освітнім.

Іграшка з українськими піснями та мелодіями

Однією з основних особливостей цієї музичної іграшки є її здатність навчати дітей українських пісень. Вона відтворює веселі та освітні мелодії, що сприяє розвитку мовних навичок та музичного слуху вашого малюка.

Проектор зоряного неба

Мавпа також обладнана проектором, який перетворює стелю або стіни на магічне зоряне небо. Це створює неймовірно умиротворюючу атмосферу і допомагає дитині заснути завдяки спокійним колисковим мелодіям.

Веселий барабан

Натисніть на проектор, і мавпочка почне відтворювати кумедні звуки барабана, що додає грі додатковий елемент веселощів.

Безпека та якість

Іграшка виготовлена із високоякісного пластику, який безпечний для дітей. Її дизайн передбачає вічка, що закриваються і відкриваються, що додає інтерактивності

Неваляшка та функціональні кнопки

Нижню частину мавпочки спроектовано як неваляшку, що допомагає розвивати моторику дитини. На бейсболці знаходяться три функціональні кнопки:

  • Включення та музичні казки українською мовою.
  • Колискові мелодії та регулювання гучності.
  • Інструментальні мелодії та включення проектора.
  • Перемикання між режимами легко та зручно, достатньо затиснути кнопку на 1-2 секунди.

Енергоефективність

Іграшка працює від трьох батарейок типу "АА", які не входять до комплекту. Це забезпечує тривалий термін служби іграшки.

Замовте цю музичну мавпочку від TK Group прямо зараз і даруйте вашому малюку яскраві моменти веселощів та навчання з українськими мелодіями та проектором зоряного неба. Музичні іграшки для малюків - це найкращий спосіб зробити їхнє дитинство незабутнім!


Вік
Вік 2+
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

Про виробника
TK Group
TK Group
 Шукаєте музичні іграшки українською мовою, які зроблять розвиток вашого малюка ще цікавішим? Тоді зверніть увагу на продукцію торгової марки "TK Group". Роки успішного виробництва та довгострокового досвіду гарантують, що кожна іграшка, створен... Детальніше...

музична, іграшка, українська, озвучка українською мовою, музичний проектор, казки, мелодії, колискові, барабан


Схожі товари